Togg’un Özellikleri Nedir?

Togg, ilk akıllı cihazı olan C-SUV modelini, ‘doğuştan elektrikli’, ‘doğuştan sürdürülebilir’, ‘doğuştan dijital’ ve ‘doğuştan yeşil’ kavramlarıyla tanımlıyor.

Togg’un Özellikleri Nedir?
A+
A-

Togg, ilk akıllı cihazı olan C-SUV modelini, ‘doğuştan elektrikli’, ‘doğuştan sürdürülebilir’, ‘doğuştan dijital’ ve ‘doğuştan yeşil’ kavramlarıyla tanımlıyor. T10X ismindeki T harfi Türkiye’yi ve Togg’u, 10 rakamı C segmenti platformunu, X harfi ise SUV gövde tipini temsil ediyor.

t2

Togg Kaç Beygir?

T10X, iki farklı batarya ve iki donanım seçeneğiyle kullanıcılara sunuluyor. T10X’in arkadan itişli versiyonu 160 kW / 218 Beygir güç ve 350 Nm tork üretiyor.

t3

Togg’un Menzili Nedir?

Bu versiyonun iki farklı batarya seçeneği var: 52,4 kWh kapasiteli batarya ile 314 kilometre, 88,5 kWh kapasiteli batarya ile 523 kilometre menzil sağlıyor. Batarya seçeneklerinin enerji tüketimi değerleri ise sırasıyla 16,7 kWh/100 km (WLTP) ve 16,9 kWh/100 km (WLTP). T10X’in dört çekerli versiyonu ise çift motorlu ve 435 beygir gücünde. Bu versiyonun 0-100 km/s hızlanması ise 4,8 saniye. Dört çekerli versiyonun menzil değeri ise henüz açıklanmadı.

t4

Togg’ un Donanım Özellikleri Neler?

T10X’in diğer özellikleri arasında; 4G/5G internet bağlantısı, akıllı lokasyon servisleri uygulaması, holografik asistan teknolojisi, meridian premium ses sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma, kablosuz şarj özelliği ve 3. seviye otonom sürüş özellikleri bulunuyor.

t5

Togg Renkleri Neler?

Togg’un renk kataloğunda altı farklı renk seçeneği yer alıyor. Bunlar; metalik gri, beyaz inci, siyah inci, koyu mavi inci, koyu kahverengi inci ve koyu yeşil inci. Bu renklerin isimleri ise şöyle: Anadolu Gri Metalik, Efes Beyaz İnci Metalik, Karadeniz Siyah İnci Metalik, Marmara Koyu Mavi İnci Metalik, Toros Koyu Kahverengi İnci Metalik ve Isparta Koyu Yeşil İnci Metalik.

t6

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.